pátek 24. ledna 2020

Karma dělá divy

Nedávno byla u nás v práci sbírka na sirotky spojená s tombolou. Já u sebe nikdy prachy nenosím, takže jsem při východu z kantýny u stánku se sirotky jen smutně krčil rameny. Ale pak mě organizátorka přesvědčila, že je možné zaplatit i bankovní aplikací na mobilu, tak jsem hladovým sirotkům ty dvě pade obětoval.

Mimochodem, dvě pade stojí u Amíků malý pivko, stejně jako za komančů v československu, a lidi berou mnohem víc než dvanáct stovek co míval ve výplatě táta, takže na "pivní index" vede kapitalismus před socialismem 1:0.

Po zaplacení jsem dostal lístek do tomboly a vyplnil na jeho protilístek svoje jméno a adresu. Pak jsem na to zapomněl, jak je mým zvykem, ha ha.

A vida, včera přišel mail, že voila, jsem jedním z výherců a odnáším si krásnou mikču, přesně v mojí velikosti. Je vidět, že starat se o sirotky se může vyplatit.

Když jsme u karmy, nevím, co sirotkům provedla Dáda, ale má chudák za odměnu nohu v sádře. :-o

Update: kdybyste se ptali, co znamená Gazoo Rading, tak to je tohle:

"GAZOO” refers to the word “Garage”, a very intimate place where people work together to improve the smallest details, with the aim of delivering ever-better cars and services for each customer, in each garage. As such, the name embodies the spirit that drives TOYOTA GAZOO Racing.

To přesně vystihuje můj naturel, něco tunit až za roh těsně předtím, než to zahodím a jdu se věnovat něčemu jinýmu :-D

Žádné komentáře:

Okomentovat