úterý 25. února 2020

Sobotní výcvik agentů

Od Ježicha jsme dostali se synáčkama tři kupóny na hru na špiony, tak jsme se v sobotu vydali.

Začátek byl legrační, protože nám instruktor řek, že nás výtah sveze do -10 patra pod zem, tak jsme vlezli do výtahu, on se skutečně klepal jako by někam jel, ale pak se jen otevřely dveře na druhou stranu a Marťas si hned všim, že jsme na stejném patře.

Převlíkli jsme se do overalů a všechno nechali v šatně dle instrukcí, hlavně telefony (by se turecky hodily, ale pravidla jsou pravidla).

V první stejdži jsme každej nafasovali dva symboly a měli jsme je najít v bludišti. U každého symbolu bylo jedno písmeno. Písmena jsme následně zapsali do kompu na konci a on nás pustil dál. Pro mě bylo už tak dost těžký pamatovat si ty symboly, ale naštěstí měly význam (atom a družice). Písmena už jsem nedal, ale moji bystří synci si je pamatovali za mě.

Další oblast byla víc fyzická. Octli jsme se na takovém rozlehlejším dětském hřišti se spoustou prolejzaček a museli jsme je prolejzat, hledat čtečky a přikládat k nim naše herní chipy. Nejdřív jsme ani nevěděli, co všechno je čtečka. Taky byly dost schovaný. Další komplikace byla, že jsme se museli držet neustále pohromadě, protože nám čtečky dávaly body jen když jsme si pípli naše chipy hned po sobě, asi ve 4sekundovém rozmezí.

Třetí oblast byla docela na bednu, byla to v podstatě sada her na postřeh, paměť, logiku. Nějak jsme se tím probili, hlavně díky Marťasovi.

Čtvrtá část nás zavedla na takový vyšší překážky, instruktorky nám nandaly celotělové sedáky a my jsme lezli takovou docela triviální opičí dráhu. Na každém sloupu byl panel a na tom se rozsvěcely symboly, které bylo potřeba si pamatovat v daném pořadí. Naštěstí symboly byly existující věci, takže klíče-big ben-kolo-foťák-socha svobody-kosmonaut-eifelovka-socha Ježíše v Riu. Nabouchali jsme to do kompu a dostali se na finálku, kde jsme měli uhodnout slovo podle indicií, přesně jako v Pevnosti Boyard. Tohle jsem nikdy nedával a ani tentokrát se nepovedlo, takže jsme přišli o většinu bodů, nechali si vyfotit zkyslé obličeje a šli to zajíst waflí.




Leč máme plán, příště to tam dobydem! Až se mi zahojí bolavý rameno z druhé oblasti.

Žádné komentáře:

Okomentovat