neděle 3. listopadu 2019

Sugarfree týden končí

Za hodinku končí týdenní výzva "bez cukru", co jsme s Brnčosem uzavřeli v neděli na letišti. Mělo to bejt bez mlsání, což se vlastně docela povedlo, B. si dal jen pár tyčinek při sportu, nějaký ovocný kapsičky a docela lemtal jabkovej mošt. Já jsem měl docela pár jablek a hrušek a nakonec na vejletě s Dádou pekelně sladkej čaj.

Obecně jsem chtěl říct, že kafe i čaj maj prostě jen jinou chuť, když nejsou slazený, ale fakt je, že jsou prostě hnusný, HNUSNÝ JSOU, zvlášť třezalka, ta je fakt magicky vodporná. Teď mám jednu uvařenou a přemejšlím, že tu hoďku počkám a pak do ní naláduju med, co se do ní vejde, a vohřeju jí v mikrovlnce :-D.

Překvapivě bez muffinů, koláčů, dortíků a zmrzky to docela šlo, použil jsem osvědčený způsob "hodně sportu + hodně žrát". I když v úterý a ve středu, když jsem si zapomněl koupit vodpoledne sváču a jel jsem domů na kole, jsem dorazil na poslední adezin-trifosfát v krvi a v botách jsem se sápal do kuchyně jako zombie s rukama před sebou a vyl jsem "jííííídloooooo". Zvlášť za ty boty jsem si vysloužil od Dády špatný hodnocení, jen dvě hvězdičky, bo měla čerstvě vytřeno.

Teď nevim, jestli to bezcukrování funguje jakože na hubnutí a tak, bo to je brzo soudit, tak přemejšlím, že si dám ještě tejden. Ale nedřív, nejdřív sežeru celou čtvrtlitrovou zmrzku. A pak se uvidí ;-).

Žádné komentáře:

Okomentovat