pátek 24. května 2019

Mise Madrid, D -16

Jak to vypadá, svět automobilů se mění. Lidi už nechtěj mít auto, starat se vo něj, garážovat ho, jezdit s ním na servisní prohlídky, platit pojistky a daně, dokonce ani lejt do něj benzín. To všechno žere čas, který můžete využít líp, třeba ležať doma na lehátku a pozerať sa na Chelsea. Proto budoucnost patří třeba autonomním autům nebo aspoň normálním sdílenejm autům, co se stejně jako dneska kolobrndy válej na ulici a člověk ho prostě čapne, když ho potřebuje; něco jako samořiditelnýho taxíka.

Naše milá Toyota si je toho plně vědoma a chce se zřejmě tohoto nového světa účastnit stejně silně, jako dominuje světu starému.

A aby se změnila Toyota, musí se změnit i lidi co v ní makaj. Proto nás, starý psy, vysílá na týdenní školení Nového myšlení a Pjerestrojky a proč ne třeba do Madridu. Mám dojem, možná se pletu, že Aleš už na tom byl a nijak negativně ho to nepoznamenalo :-).

Já už v životě lecjaký změny zažil a jistě mi neupřete, že jsem poměrně flexibilní tvor. Tož se těším. Když už na nic, tak aspoň jak se v dresu Barcy vyfotím před staďákem Realu.

Žádné komentáře:

Okomentovat