pátek 19. dubna 2019

MB: Co všechno budu potřebovat po stěhování do emptyhauzu

Připravuju si v hlavě seznam všeho, co potřebuju na "kempovací období" tzn. po přestěhování z Woluwe do Tervourenu, z vybavenýho bytečku do prázdný ratejny.

Stávající proces: Ráno vylezu z postele (vč. peřiny, polštáře, povlečení), jdu do koupelny, ze skříňky vyndám hyjenické potřeby. Pak si zacvičím na uklizené podlaze (mop, kbelík), vlezu do sprchy, vylezu, utřu se ručníkem a jdu vařit snídani. Z ledničky a z chlebovky vyndám jídlo a nožem namažu, případně v toasteru vopeču, někdy dokonce ve správném pořadí. Ve varné konvici, té počurávací, uvařím vodu na čaj do vlastního hrnku a zamíchám vlastní lžící, uf aspoň něco mám. Bordel házím do koše. Sednu si na židli ke stolu a všechno to sbouchám. Pak ze skříně z ramínka sundám kteréhokoliv pána, kdo má zrovna službu, voblíknu se a zkouknu výsledek před zrcadlem a pádím vytvářet hodnoty. Večer je to složitější, obvykle nakoupím a po příjezdu uložím dláboš kamkoliv do linky, obvykle k nádobí. Pak se vrhnu do vaření, kterému kraluje prkýnko, nůž už jsme zmínili, hrnec, poklica, vařecha, cedník, miska salátovka. Když se zadaří, jdu si zaběhat a to se pak mokrý věci věšej na sušáček (už mám vlastní) a když už hodně smrděj, perou se v pračce a sušej v sušičce. A sakra.

A nový proces bude vypadat: ráno vylezu z ?, v koupelně si z umyvadla vezmu hyjenické potřeby, zacvičím si na špinavé podlaze, osprším se a uschnu, z igelitky vyndám jídlo. V ešusu navařím vodu na čaj, na stojáka u linky se najím.  Pak ze země seberu pana Blažka, vopráším ho, voblíknu a pojedu. Při návratu koupím v mekáči burgra a bordel budu házet z vokna.

No není to život snů?

Žádné komentáře:

Okomentovat